Deltagere

Bo er holdets humørbombe, altid glad og tilfreds. Kun når det handler om fiskeri, hænder det af og til, at der kommer  en smule galde ud af hans mund. "Her er ikke en skid", " "Der er ingen fisk i de her søer", "Hold kæft hvor har jeg det dårligt", "Mine arme snurrer" osv. osv. Bo er ikke den mest entuisatiske lystfisker, men han havde dog, for nogle år tilbage, et gyldent år med 11 gedder på tavlen. Siden da har han ligget stabilt omkring nullet. Som den eneste er det lykkedes Bo at få opkaldt et vandområde i Färgensøerne efter sig. "Bo's bay" var på forhånd dømt ude af os andre, men blev afprøvet på Bo's opfordring, og har siden kastet en hel del fisk af sig.

Keld også kaldet Kello. Har været fast mand siden første tur i  95 . Han måtte dog melde fra i 2006 pga. en Grøndlandstur, men er ellers steady as a rock. Keld er med på A holdet og er som regel første mand ude af fjerene. På trods af mange års erfaring, og en udrustning(altså fiskegrej)som vi andre kigger misundeligt efter, er hans fangstresultater ikke altid særligt overbevisende. Han har flere år præsteret et rent nul når det gælder gedde aborre og sandart, og har i den forbindelse insisteret på at skaller også skal fremgå af fangstrapporten. Kelds personlige rekord er en grå hankat på 3,7 kg som han i 2007 kørte ned på vej hjem fra Hyltebruk.

John (det er ham med solbrillerne)er holdets hyggeonkel. En rigtig ufobjørn hvis motto er hygge frem for fiskeri. På trods af hans mildest talt elendige teknik, og totalt manglende begreb om lystfiskeri lykkes det ham altid at trylle relativt store fisk op af dybet. Det er således ham der har gedderekorden og har tangeret sandart rekorden. Når John har tømmermænd udviser han lettere autistiske tendenser, og kan være svær at slå et ord af. Men han vågner altid op igen og er ofte den der lukker og slukker. John er fast medlem af B-holdet.

Erik har været med fra starten i 95. Vist nok kun med en enkelt eller to svipsere. Erik er en slags guruagtig leder af B-holdet, og hører helt bestemt med til den mere magelige del af gruppen. Hans faste udrustning på søen inkluderer diverse puder, madrasser og klapstole. Sol vindstille, en kølig pilsner og en pimpelstang i hånden så er Erik i sit es.  Erik mestrer kunsten at sove med åbne øjne. En evne han mere eller mindre frivillligt demonstrerer for os andre år efter år. Han menes at være vågen på billedet.

Lars også kaldet "The fucking heeman" har desværre kun været med et enkelt år i 2004. Han er lovligt undskyldt da han til daglig slår sine folder på Grønland, hvor også dette billede er taget. Lars havde det, det år lidt svært med den til tider rå tone der er fremherskende når så mange alpha-hanner er samlet på en gang. Men han kom hurtigt efter det, og kunne ved turens aflsutning sige langt stærkere bandeord end selv Bo var i stand til.  Lars er den på holdet med størst erfaring inden for lystfiskeri, også når der skal tages billeder. Bemærk hvordan han holder de to rødspætter frem mod kameraet, så de syner af mere. Vi glæder os alle til at Heeman skal med igen, han har vist også et par gedder til gode.

Kap har været med i Ulvstugan fra starten kun med en enkelt svipser i 98. Han var den første der spottede den poltergeist der af og til manifisterer sig i Ulvstugan. Det var noget med en mørk nat og noget xcoplasma ud over toilettet. Kap er trods sin unge alder allerede lettere senil, og har det med at glemme ting, der derefter må indkøbes på vej op til hytten. Af mere grelle eksempler kan nævnes hans grejboks og  sovepose. Kap har forgæves prøvet at introducere nye retter på turene, men på forunderlig vis ender det altid med en af de gode gamle travere. Se nærmere under maden. Kap er sammen med John indehaver af Sandart rekorden.

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.yourdomain.com